CuForum
Wrzesień 10, 2010, 03:27:30 pm *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: NOWE FORMU?A CuForum
http://www.cuforum.pl/

Strona główna   Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Zapytanie ofertowe  (Przeczytany 2966 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
ZKM
Administrator
Guru

Reputacja: 0

Zobacz profil WWW
« : Styczeń 30, 2004, 09:16:42 am »

Poni?ej zamieszczam tre?? maila jaki otrzyma?a OLA na swoj? skrzynk? e-mail. Ola jest aktualnie "kontuzjowana" -> patrz temat: Szefowa po?amana.
 Mo?e kogo? to zainteresuje:

Consulting Rados?aw Krzewina       Wroc?aw, 26.01.2004
WROC?AW

My name is Rados?aw Krzewina. I am looking for a company which can product ceramic plates for me.

I will need:
-   About 250 000 to 500 000 pieces a year,
-   Made from soft ceramic ( like biscuit ). These plates will be used for breaking by performing Greek dancing. They be very soft!
-   Plates that will be baked in a oven of max. 800 degrees Celsius,
-   Light color ( like white, creme, beige ),
-   Plates need to be flat. So not deep like a bowl.
-   Round plates with seize about 19 cm.

Please let me know as soon as possible if you are able to do the production of the plates I need.

You can contact me at the following addres:

Rados?aw Krzewina
ul. Boguszowska 3
54-046 Wroc?aw
tel. (71) 354 34 18
mobile 504 319 381

E-mail: krzewina@neostrada.pl

i jeszcze raz "po naszemu":
Szanowni Pa?stwo!

Przesy?am zapytanie ofertowe w j?zyku polskim.

Mój Klient, przedstawiciel dostawcy wyposa?enia dla restauracji poza granicami naszego kraju (obszar Unii Europejskiej), potrzebuje
talerzy, które w trakcie realizacji programu artystycznego (taniec grecki) s? t?uczone - niszczone. To ich jedyne przeznaczenie. Zwracam  uwag? na fakt przeznaczenia talerzy, poniewa? uzasadnia on jako?? u?ytych materia?ów i technologi? wytworzenia, a tak?e wzgl?dy bezpiecze?stwa.
Talerze powinny by? w formie biskwitu i ?rednicy oko?o 19 cm, p?askie (nie miseczkowe, raczej deserowe - ich dok?adny kszta?t nie jest bardzo wa?ny), bardzo kruche (wypalane w temperaturze do 800 stopni Celsjusza), bez pokrycia (glazury), w jasnych kolorach pastelowych (bia?e, be?owe, kremowe - naturalne kolory).
Przewidywana ilo?? zamówienia rocznego to: minimum 250 000 szt., maksimum 500 000 szt.
W zwi?zku z tym, ?e nie ma wymogów jako?ciowych oraz talerze po ich wykorzystaniu trafiaj?  bezpo?rednio do kontenera na ?mieci, wa?nym elementem oferty jest cena. Cena ofertowa musi obejmowa? nast?puj?ce elementy:
 Koszt talerza (w tym opakowanie i przygotowanie do transportu) - cena za 1 szt. przy zamówieniu 250 000 szt.

Talerze odbierane b?d? bezpo?rednio z magazynu producenta. Oferta nie zawiera wi?c tego elementu. Opakowanie musi spe?nia? wymogi eksportowe - przystosowane do wywozu za granic? Polski do obszaru Unii Europejskiej. Zamówienie realiozowane b?dzie w czterech transzach kwartalnych, w równych cz??ciach.

Z powa?aniem

Rados?aw Krzewina

.........................................................................................
Kiedy? si? spotkamy - Admin zapali ?wiat?o, postawi litra, g?? i pohulamy sobie, jak to w zwyczaju. >>nie ?wi?ci garnki lepi?
<<
Mon
Czeladnik

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Styczeń 31, 2004, 10:30:17 pm »

ZKM,
odpowiedz, bo mnie to m?czy.
Czy gdyby Ola nie by?a kontuzjowana- podj??aby si? tego zamówienia?
M.
ZKM
Administrator
Guru

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #2 : Styczeń 31, 2004, 11:03:13 pm »

nie, jasne, ?e  nie, Ol? jak wiem interesuje rze?ba ceramiczna.
Zamie?ci?em tem e-mail, bo taki do Nas - konkretnie: DO OLI  doszed?,
 mo?e s? osoby które s? w stanie podo?a? temu zamówieniu, maj? pomys?, jak to mo?na zrealizowa?, ....

Tekst o tym, ?e OLA jest kontuzjowana, traktuj jedynie jako "zagajenie"

OLA realizuj?? .... nie mnie o tym mówi?, ... poczekajmy na Ol?,

Pozdrawiam, ZKM

ps
- z mojej strony:
jest tak ma?o informacji, tak utrudniony do niej dost?p, tak od strony poszukuj?cych zlece? jak i szukaj?cych wykonawców, ?e wydaje mi si?, ?e warto ka?d? wiadomo?? publikowa?.
Mo?e,  a ju? takie propozycje do mnie dochodzi?y, warto zawi?zac co? na zasadzie "spo?dzielni" ( jak zwa? tak zwa?) - s? okazjonalne zlecenia na rynku, którym jedna pracownia nie jest w stanie podo?a? - a kilka razem TAK - to tylko oczywi?cie, przyk?ad, wiem, ze rozumiesz o czym mówi?, nie raz by?o to wa?kowane, ....
po prostu przez przyk?ad, chc? sprawdzi? czy CuForum mo?e sta? si? odpowiednim do tego miejscem, ... có? w tym z?ego - NIC
wszystko: KU CHWALE CERAMIKI Chichot

.........................................................................................
Kiedy? si? spotkamy - Admin zapali ?wiat?o, postawi litra, g?? i pohulamy sobie, jak to w zwyczaju. >>nie ?wi?ci garnki lepi?
<<
mascafe
Pocz?tkuj?cy
*

« Odpowiedz #3 : Grudzień 13, 2007, 12:28:24 am »

Witam
Potrzebuje fili?anki na drug? po?owe stycznia :
1000 szt x 0,2 l
500 szt x 0,07
na boku umieszczone logo firmy .
zamówienia okresowe

Pozdrawiam i czekam na oferty

kontakt na email

biuro@mascafe.pl
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

English Steel 1.6 Š Saxon North Technologies
Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!