Autor Wątek: Witam wszystkich  (Przeczytany 2269 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline lipas

• Pocz?tkuj?cy
  • *
  • Reputacja: 0
Witam wszystkich
« dnia: Styczeń 22, 2006, 05:15:11 »
Chcia?em si? przywita?-nazywam si? Bartek i mieszkam w Zabrzu.Stary ze mnie ko?(26) i mam do?? nietypowy problem w którego rozwik?aniu licz? na pomoc innych forumowiczów.W sumie jestem mocno zielony w temacie ,gdy? jeszcze w ogólniaku bawi?em si? w \"glinolepienie domowe\"(nigdy nie pali?em szkliw).Troszk? wi?ksze do?wiadczenie posiadam w modelarstwie(pracowa?em 2 lata robi?c modele dla pewnej,ujmijmy to \"misiowo-ogrodowej\",firmy ceramicznej.Z zawodu jestem technikiem dentystycznym ,wi?c jakby pokrewnie...Niestety zosta?em zmuszony do zmiany zawodu(mocne uczulenie na podstawowy materia? stosowany do produkcji protez) i dlatego postanowi?em si? poradzi?.
Prosz? powiedzie? czy warto si? pcha? w ceramik?\"zawodowo\".Oczywi?cie po pobraniu odpowiednich nauk.Czy z tego ,po prosyu da si? ?y? i jaki profil ceramiki jest w miar? op?acalny w ma?ych pracowniach.Wiem,?e ogólnie nie jest lekko ale jestem zdeterminowany i lub? si? grzeba? w b?ocie.
Dzi?kuj? za wszelakie rady i pozdrawiam-Bartek Lewandowski.

Offline OLA

• Dziekanat
    • Mistrz
    • Reputacja: 3
      • http://www.ceramiczna.prv.pl
    Witam wszystkich
    « Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 23, 2006, 12:18:56 »
    Bartek, to d?uga.... rozmowa  :D i odpowiedzi niestety bezwarunkowej nikt nie udzieli :D
    Jestem z Gliwic, zapraszam do mojej pracowni, to zobaczysz jak funkcjonuj? mo?e to Ci pomo?e. Wcze?niej zadzwo? 608 724 022 Pozdrawiam. :D  
    Garncarz z b?ota narobi z?ota

Offline Micha?k

• Ucze?
    • **
    • Reputacja: 0
    Witam wszystkich
    « Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 25, 2006, 01:57:02 »
    Znam ludzi, którzy z tego ?yj? dobrze(choc nie mówi?, ?e lekko), znam te? takich, którzy odpu?cili po \"ci??kiej walce\", znam takich, którzy wykorzystuj? ceramik?, jako ?ród?o dodatkowych dochodów i przyjemno?ci.

Chyba nie otrzymasz jednoznacznych odpowiedzi.
     Jest zbyt du?o zmiennych.