Autor Wątek: Mi?dzynarodowe Targi Art. Wyposa?enia Wn?trz  (Przeczytany 1562 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ZKM

• Administrator
  • Guru
  • Reputacja: 0
    • http://
Mi?dzynarodowe Targi Art. Wyposa?enia Wn?trz
« dnia: Czerwiec 11, 2003, 07:44:15 »
3 Mi?dzynarodowe Targi Art. Wyposa?enia Wn?trz

EXPOHOME 2003

17-21.09.2003

Moskwa, Rosja

Szanowni Pa?stwo,

Centrum Promocji Eksportu PROEXPO zaprasza Pa?stwa do zaprezentowania oferty Pa?stwa firmy podczas 3 Mi?dzynarodowych Targów Artyku?ów Wyposa?enia Wn?trz EXPO HOME 2003, które odb?d? si? w dniach 17-21.09.2003 w Moskwie w Rosji.

Targi odbywaj? si? w znanym obiekcie targowo ? wystawienniczym w samym sercu Moskwy przy Placu Czerwonym. W ubieg?orocznej edycji targów na ??cznej powierzchni wystawienniczej licz?cej 8 000 m2 zaprezentowa?o si? 136 firm z krajów takich jak: Rosja, W?ochy, Szwecja, Brazylia, Francja, Hiszpania, Turcja, Ukraina, Bia?oru?. Wed?ug oficjalnych danych ilo?? odwiedzaj?cych szacowana jest na 25 000 osób.

Zakres tematyczny targów obejmuje 4 podstawowe dzia?y:

- meble

- artyku?y wyposa?enia wn?trz

- artyku?y dekoracyjne i wyko?czeniowe

- artyku?y AGD

Jednocze?nie informujemy, ?e Centrum Promocji Eksportu PROEXPO oferuje kompleksow? obs?ug? logistyczn? uczestników targów.

O przydziale powierzchni wystawienniczej decyduje kolejno?? zg?osze?.

Szczegó?owych informacji udzieli Pa?stwu biuro organizacyjne PROEXPO.

Centrum Promocji Eksportu PROEXPO S.J.

ul. Hetma?ska 28, pok. 311

85-039 Bydgoszcz

tel./fax: 052-345-46-00

tel.: 052-37-67-368

e-mail:
proexpo@bydg.pdi.net

Kontakt: Katarzyna Majer - S?awi?ska

post zamieszczony dzi?ki informacji przes?anej przez Darka Osi?skiego - dzi?kuj?, ZKM
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 11, 2003, 07:51:37 wysłana przez ZKM »
.........................................................................................
Kiedy? si? spotkamy - Admin zapali ?wiat?o, postawi litra, g?? i pohulamy sobie, jak to w zwyczaju. >>nie ?wi?ci garnki lepi?
<<